Räknare - Få Koll på Beloppen

Här hittar du alla våra räknare!

Använd våra räknare för att snabbt ta reda på hur de olika kostnaderna förändrar din budget för kommande månad eller år?  

Här kan du snabbt räkna ut din fastighetsavgift eller fastighetsskatt för 2020, räkna ut kostnaden för lagfart, din pantbrevskostnad eller varför inte räkna ut din ränta på ditt framtida bolån. Allt som berör ditt bonde och din ekonomi. Våra räknare gör detta busenkelt, skriv bara in korrekta siffror så gör vi resten!

Välj Räknare:

Räkna ut kostnader för boende

Vi erbjuder flera smarta räknare där du enkelt kan ta reda på vad dina boendekostnader är, hur hög fastighetsavgiften är samt andra smarta räknare som har med fastigheter att göra. Om du ska ta ett bolån för att köpa bostad kan det vara bra att på ett snabbt och enkelt sätt kunna räkna ut saker som drift, ränta och amortering för att på så vis kunna göra en praktisk budget. När du har koll på dina utgifter och vad saker och ting kostar, kan du också göra en budget för ett smartare sparande.

Hos oss kan du inte bara räkna ut kostnader för saker som mäklararvode, lagfart och pantbrev. Du kan dessutom lära dig mer om dessa begrepp och vad de innebär för dig. Visste du till exempel att mäklararvodet är avdragsgillt? Eller att lagfart måste betalas inom tre månader efter att köpeskillingen är betald?

Klicka dig in på valfri räknare för att få mer information om ämnet samt för att fylla i just dina specifika uppgifter. Att ha koll på sin ekonomi är smart och viktigt, det handlar om ditt liv och dina närstående. Genom att få koll på läget via våra räknare kan du enkelt ta reda på hur mycket du har över att spara. Kolla gärna in vår räknare för ränta på ränta, här kan du se hur mycket dina sparpengar har möjlighet att växa under åren. Du fyller bara i hur mycket sparkapital du startar med, vad du vill sätta in i månaden och hur många år du vill spara. Genom att även fylla i hur stor avkastning sparandet har, exempelvis 8 % som är vad en indexfond på börsen ger, kan du direkt få ett diagram på hur mycket pengarna växt efter x antal år. Att se den här sortens uppgifter svart på vitt är otroligt motiverande.

Krångliga begrepp? Ingen fara

Ekonomi är till för alla, oavsett ålder, kön och förutsättningar. Det är viktigt att lära sig vad olika ord betyder och varför de är relevanta för dig. Hos oss slipper du krångliga branschtermer och kan enkelt förstå vad som menas med exempelvis räntekostnad eller pantbrev.

Har du förslag på en räknare som du saknar? Låt oss få veta så ska vi se om vi kan ta fram detta. Kontakta oss gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *