Kontakt

Kontakt oss Boekonomi

Välkomna till en webbplats för ekonomi

Vi på Boekonomi vill göra det enklare för dig som är intresserad av ekonomi att lära dig mer om utgifter, sparande och bostadsköp. Vi som startat den här webbplatsen brinner för boendeekonomi och har lärt oss en hel del genom åren. Vi är flera personer från många olika branscher som tillsammans kan erbjuda ett stort nätverk med kunskap. Vi finns här för att hjälpa dig!

Kostnadsfritt och hjälpsamt

Tro oss, vi som driver den här sidan har någon gång varit totalt förvirrade gällande begrepp inom ekonomi och fastighetsbranschen. Vi vet därför hur krångligt det kan vara att ta reda på vad saker som lagfart, pantbrev och ränta på ränta betyder. Men efter år av arbete inom flera relevanta branscher kan vi nu hjälpa dig som är i samma sits som vi en gång var. 

Vi berättar på ett enkelt sätt allt du behöver veta om saker som:

… Och mycket mer.

Tillsammans kan vi få en trygg ekonomi

Sharing is caring heter det ju, alltså man ska dela med sig och inte snåla. Detta gäller verkligen när det kommer till kunskap. Vi på Boekonomi är proffs på allt som rör fastighetsägande och ekonomi. Vi har därför valt att starta igång den här sidan med förhoppning om att hjälpa tusentals besökare att skapa bättre ekonomiska förutsättningar. Genom att lära sig spara smart i såväl sparkonton som i aktier och fonder kan vem som helst bli miljonär med tiden. Du behöver varken ha en stor grundlön, ett enormt startkapital eller något annat. Det går om du kommer igång i tid!

Vi har idag mer än 10 000 besökare på vår sida varje månad, dessutom växer antalet för varje månad som kommer. Detta är otroligt roligt och motiverande för oss eftersom vi märker att vår kunskapsdelning faktiskt kan göra skillnad. Ta tag i ditt liv, din ekonomi och din framtid redan idag och börja läs!

Vi på Boekonomi är alltid intresserade av att komma i kontakt med andra företag som delar samma passion som oss. Du kan nå oss via vår mejl, email@boekonomi.se eller via formuläret nedan!

Ta gärna kontakt med oss!

email@boekonomi.se

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.