Ekonomi Podd – De bästa podcast om fastigheter, ekonomi och finans.

Bästa podcasts om bostadsmarknaden

Ett utmärkt sätt att hänga med, underhålla sig och lära sig nya saker är, förutom att läsa online ( tex då BoEkonomi.se), att lyssna på podcasts.

Och det finns ett flertal poddar som handlar om ämnen som vi skriver om här, alltså bostadsmarknaden och ekonomi kring denna. Vi gillar att blanda upp det med lite olika ingångar så förhoppningsvis hittar du något som du gillar.

Ekonomi podd – Här är de bästa som vi hittat och lyssnar på:


Bostadspodden

En podd om bostäder, bostadsmarknaden och allt runt omkring. Budgivningar, bostadsletande, mäklare, säljtips, köptips och om bostadsmarknaden generellt.

Den drivs av Kalle & Josephine från Booli.se.

Tyvärr har inga nya avsnitt kommit ut på ett tag nu men det finns över 30 gamla att plöja igenom.

Lyssna här: Soundcloud | Spotify | Apple Podcasts


EFN Kvadrat

Kvadrat hjälper dig att navigera rätt i bostadsdjungeln och ta smarta privatekonomiska beslut – oavsett om du bor i hyresrätt, bostadsrätt eller villa.

Nya avsnitt släpps veckovis då Joakim Båge och Petra Bergman också möter spännande gäster och diskuterar hur framtidens bostäder kommer se ut.

Lyssna här: Soundcloud | Spotify | Apple Podcasts


Fastighetsnytt Podcast

Kort och gott: Fastighetsnytt – Marknad och Samhällsbyggnad

Lyssna här: Soundcloud | Spotify | Apple Podcasts | acast


Fastighetsprofilerna

Jacob Bursell, Gunnar Harrius och Åsa Secher från Kapitalet träffar kända och okända fastighetsprofiler från branschens alla hörn.

Podcasten är ett samarbete med den digitala finansieringsplattformen Tessin där privata sparare kan investera i fastighetsprojekt mot en god avkastning.

Lyssna här: Soundcloud | Spotify | Apple Podcasts


Sveriges Bästa Mäklare (ekonomi podd)

Podden där de lyfter, hyllar, grillar och inspireras av några av Sveriges Bästa Mäklare!

I sann talkshow-anda bjuder varje avsnitt på en ny mäklare som utmärkt sig lite extra bland kunder och kollegor.

Programledare är Eva Prien som har över 19-års erfarenhet hos Mäklarsamfundet och Fredrik Kullman som har drygt 25-års erfarenhet av sälj och flera ledande positioner inom olika mäklarkedjor.

Sveriges Bästa Mäklare är även otroligt stolta över att produceras i samarbete med Hemnet. Eftersom Hemnet sitter på enormt mycket statistik om bostadsmarknaden var det en självklarhet för podden att Hemnet har den återkommande programpunkten ’Veckans Spaning’!

Lyssna här: Soundcloud | Spotify | Apple Podcasts


Har du några förslag på bra poddar som vi missat? Lämna gärna en kommentar så tar vi och kollar upp den. Tack på förhand!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

För närvarande har du JavaScript inaktiverat. För att kunna kommentera, vänligen se till att JavaScript och cookies är aktiverade och ladda sedan om sidan. Klicka här för instruktioner om hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.

Exit mobile version