Elbolag

Det finns över 140 elbolag i Sverige. I denna lista nedanför finner du alla elbolag i Sverige. Du kan enkelt klicka dig in och läs mer om respektive elbolag. 

Vi går igenom de Sveriges elbolag för att hitta det elavtal eller den elleverantör som passar dig samt dina önskemål bäst. Att ständigt jämföra elpriser är mycket krävande och tar tid, genom att istället föra vår guide och ta del av vår information kommer vi se till att du alltid får bäst pris när du väljer att teckna ett nytt elavtal

Det spelar ingen roll vart i Sverige du bor – du kan fritt välja elbolag helt oberoende till både länk och kommun. Det är inte alltid det största elbolaget som är det bästa. Om du bor i Östergötland kan du utan problem välja Skellefteå Kraft som har Sveriges nöjdaste kunder samt förmånliga priser oavsett fast eller rörligt elpris. Det viktigaste du skall hålla reda på innan du planerar att byta elavtal är att skilja på Elbolag och Elnätbolag – då Elnätsbolag har att göra med var du i Sverige bor och kan därför inte bytas.

För att få en fördjupad insikt om elpriser och dess prognoser kan du hålla dig väl informerad innan du väljer rätt företag! 

Jämför elvatal 

Genom att jämför elavtal kan du enkelt hitta det bästa elbolaget som erbjuder bästa pris varesig det gäller fast elpris eller rörligt elpris.  Med över 140 elbolag i Sverige är det inte lätt att hitta rätt. Utöver pris så finns det många andra viktiga faktorer att hålla reda på innan du tecknar nytt elavtal. Ibland är det inte det billigaste elvatalet som är det viktigaste – utan kanske att man som företag erbjuder hög standard vad det gäller kundservice eller att man erbjuder förnybar el?

Innan du börjar att jämföra elavtal och tar dig an detta dilemma så bör du se över din energiförbrukning så där medveten om vilken åtgång ditt hus gör av med.

För att få en fördjupad insikt om elpriser och dess prognoser kan du hålla dig väl informerad innan du väljer rätt företag!